REIZEN

Vele jaren geleden reden wij met de personenauto naar ons geliefde destijds nog in takt zijnde Yoegoslavië. Wij gingen telkens naar de plaats Mlini, circa 7 km zuiderlijk gelegen van de historische plaats Dubrovnik. Daar leefden wij altijd in het pension van de Fam. Marega, nu Villa New York genaamd.

 

Ook maakte wij vele vliegreizen naar Marokko, Cyprus, Egypte, Tunesie, Malta alsmede Amerika. Tevens werden enkele mooie groeps reizen met de Musikantenstadl, destijds van Andy Borg, in Florida en Barcelona gemaakt. Wij vertoefden dan aan boord van de gigantische Cruiser Allure of the Seas. Een ware belevenis.

Ook werden door ons vele live optredens van het Goldried Quartet bezocht in het Oostenrijkse Matrai.

Nu bezitten wij al enkele jaren een Camper. De éérste Camper een Amerikaan Winnebago [1986] was te imposant. Daarna volgde een Burstner [2008] gevolgd door de huidige camper een Mobilvette Kea P83 [2015] Reizen met een dergelijk voertuig geeft een volledige vrijheid. Dit voertuig is natuurlijk van alle gemakken voorzien. Daarmee hebben wij ook al vele landen bezocht, zoals al zichtbaar op europakaart aan de achterzijde van ons voertuig.